X

Met wie werkt Pops samen?

Rensson Opleidingen en trainingen

rensson

René van Liesdonk

Mede-eigenaar van Rensson en bevlogen ondernemer in hart en nieren. René weet al meer dan 20 jaar met zijn bedrijf mensen te inspireren stimuleren om zichzelf te blijven ontwikkelen. Hij doet dit als adviseur, trainer en coach.

www.rensson.nl

Smeiling

Sabina Meiling

Ontwikkelaar van trainingen, adviseur, coach en eigenaar van Smeiling. Sabina werkt vanuit plezier, eenvoud en bewustwording. Het effect van handelen en gedrag zijn belangrijke uitgangspunten in haar manier van werken. Zodra het kan, maakt zij zichzelf weer overbodig in organisaties, en draagt zij haar kennis graag over aan de opdrachtgever, zodat de organisatie en het individu op eigen kracht weer verder kan.

www.smeiling.nl

@Inkt!

Angelie Kruijsenlogo transparant

Helpen met schrijven: dat is wat @Inkt! (@ngelie-Inkt) doet. Die hulp varieert van het schrijven of het redigeren van een tekst, tot het meedenken en adviseren óf en hoe een tekst past binnen de gekozen communicatiestrategie. Angelie Kruijsen is de schrijvende kracht achter @Inkt! Gewapend met haar schrijfblok, haar vulpen en een gezonde dosis aanstekelijk enthousiasme maakt Angelie kennis met de persoonlijkheid van een organisatie of individu. Om vervolgens samen te werken aan het eindresultaat: een representatieve, doelgerichte en effectieve tekst.

www.angelie-inkt.nl